Skip to content

Puskás Gergő

„A fájdalom átmeneti. Lehet, hogy egy percig, egy óráig, egy napig, vagy egy évig tart, de végül úgyis elmúlik és felváltja valami más. Viszont ha feladom, a fájdalom örökké tart!"
Üdvözlöm, Puskás Gergő vagyok, remélhetőleg az Ön jövőbeni Személyi Edzője! Pár sorban bemutatkoznék,ezzel is növelve a bizalmat Önben és a sport felé való elhivatottságomat.

Tanulmányaim: NYME( volt Berzsenyi Dániel Főiskola) – Testnevelő-edző ,Germanisztika
IWI: Személyi edző
Nyelvismereteim: Középfokú német , és alapfokú angol

24 évesen elmondhatom már, hogy sok sportot kipróbáltam , és sikerült elég szép eredményeket elérnem. Általános iskolában az atlétikával, majd a kosárlabdával foglalkoztam, a középiskolai éveim során versenyszerűen eveztem ( fixüléses OB. 2. helyezet), mellette párhuzamosan Shaolin Kungfuztam. Egyetemre kerülésemkor, kezdett foglalkoztatni a testépítés, aminek köszönhetően érdekelté váltam a személyi edzés terén. 2013-ban indultam egy amatőr versenyen , Men’s physique kategóriában , ahol 7. helyezést értem el, ezen a későbbiekben javítani szeretnék. Ezek mellett rendszeresen kerékpározom, görkorcsolyázom és igyekszem kipróbálni magam különböző sportágakban.

A mozgásról és személyi edzésről:
A mai világban, amikor az emberek a létszükséglethez kellő javak előteremtésére koncentrálnak, egyre kevesebb időt hagyva ezáltal a kikapcsolódásra, dolgoznak egyre feszítettebb munkatempóban, és rájönnek szervezetük jelzéseiből, hogy nem folytatható ez így tovább. Az emberi szervezetnek szüksége van mozgásra, kikapcsolódásra, aktív és passzív formában egyaránt, nem csak fiatal korban, hanem életük alkonyán is.
Az utóbbi időben sajnos a világ egészségügyi mutatói rossz irányba indultak, meg és észrevehető a népesség fokozatos elöregedése. Sajnos ez ellen tenni „lehetetlen”, de Ön javíthat a saját maga egészségügyi mutatóin. Gondolkozzon el azon, hogy eddig milyen életet élt, és idős korában milyen életet élhetne.
Ha csak otthon ülve, mozgás nélkül és egészségtelen élelmiszerekkel eltelítve éli életét, akkor elég hamar az orvosnál találhatja magát. De ha megvan magában a tettrekészség és az egészséges életmódra való törekvés akkor forduljon hozzám és megmutatom a végigjárandó utat, ahol pedig kell tanácsokkal látom el és támogatom.
Tegye fel a kérdést magában, hogy mit szeretne? Nyáron a strandra formásodni, esetleg a pár évvel ezelőtt hordott bikinibe újra „beleférni”, vagy az unokákkal való játékok során, bírni az iramot, vagy egy versenyre felkészülni? Ezekben mind segíthetek Önnek, és szaktudásomra bízhatja magát. Hozzájárulok a kezdeti túlkapások, sérülések elkerüléséhez, megtanítom Önnek a gyakorlatok helyes végrehajtását, kivitelezését. Gyakori negatív tényező a motiváció hiánya, ezt orvosolhatom akár edzőként, vagy alkalmi edzőtársként!
Nem tudja, hogy mit és mennyit egyen? Táplálkozási tanácsokat is adhatok, akár tömegnöveléshez vagy diétához! A nem megfelelő táplálkozás melegágya az egészségügyi problémáknak, amik a későbbiekben tovább romolhatnak, és tovább rontják az addig sem megfelelő egészségi állapotot!
Fiatalok számára, akik pedig komolyabban akarnak a testépítéssel foglalkozni, a versenyfelkészülés, a tömegnövelés és a diéta során is számíthatnak szaktudásomra!

Ha úgy gondolja ideje változtatni és változni, keressen fel , hogy tehessen az egészségesebb jövőéért!

Puskás Gergő
Tel.: +36304991101
mail:pusk4s@‎gmail.com